• Sárgabarack natúrlé

  A kajszibarack víztartalma mintegy 85%, szénhidráttartalma megközelítheti a 10%-ot is. Rosttartalma jelentősebb, mint a savtartalma (citromsav). Cukortartalmának legnagyobb részét a szaharóz teszi ki. Rendkívül gazdag béta-karotinban is, ami az A-vitamin előanyaga. Élettani hatását tekintve ez az ”arany gyümölcs” elsősorban szellemi munkát végzőknek lett teremtve, magas foszfor-, magnézium- és vastartalma miatt. Serkenti az agyműködést, a növekedést, javítja a látást, növeli az ellenálló képességet. A csontok, szövetek újjáépítésében is fontos szerepet játszik. Fogyasztása növeli a sejtek élettartamát, fokozza azok tevékenységét.

  A sárgabarack jótékony hatása kétségbevonhatatlan. Tartalmaz A-vitamint, béta-karotint, B-17- vitamint, káliumot, kalciumot, foszfort, C-vitamint és ként. A csontok és a szövetek újjáépítésében fontos szerepe van, így fogyasztása egyaránt javasolt fiataloknak és időseknek. Növeli a sejtek energiáját, élettartalmát, fokozza a vérképzést, mérsékli az asztmatikus panaszokat.

  Segít leküzdeni a baktériumok, vírusok által okozott fertőzéseket. Vízhajtó, méregtelenítő hatású. Szolgáltatja szervezetünk részére a szükséges káliumot, foszfort, nyomelemeket, mint a mangánt, vasat, rézt és kobaltot. A sárgabarack szervezetünk sejtképződését is serkenti, ily módon fiatalító hatással bír.

  Megerősíti a nyálkahártyát, így kiváló torok- és garatszárazság ellen; az asztmás panaszokat is enyhíti, sőt bizonyos mértékig képes a tüdőt is védeni a dohányfüsttől. Magas A- vitamin tartalma pedig szemünk működésére fejti ki jótékony hatását.

  A sárgabarack és annak magja jótékony hatással van a bőrre, hajra és a körömre, a szervezetünk számára fontos béta-karotinról, ami a bőr barnulásához – különösen nyáron – elengedhetetlen.

  Kiszerelés

  3L, 5L

  Csomagolás

  csak zacskó, doboz

  3 reviews for Sárgabarack natúrlé

  1. 5 out of 5

   (verified owner) – :

   Van benne anyag. :) Jóval töményebb, mint a bolti üdítők, amelyeket alkalmanként víz helyett szoktam fogyasztani – ez más kategória.

  2. 5 out of 5

   (verified owner) – :

   Mint a Polgár Kertészetben minden termék, ez is nagyon finom. Rendszeresen vásároljuk az összes gyümölcslevüket az egész család legnagyobb megelégedésére!

  3. out of 5

   (verified owner) – :

   Személyes kedvencen. Tökéletes íz.

  Add a review

 • Termékek keresése

  Kosár

  Legjobbra értékelt termékek