• Eper natúrlé

  A szamóca üdítő, frissítő gyümölcs, jellegzetes ízzel és zamattal, emellett jelentős C-vitamin forrás. A benne lévő cserzőanyagok gyulladásgátló, baktériumölő hatásúak. Tisztítja a bélrendszert, javítja az emésztést és fokozza az anyagcserét. Erősíti az immunrendszert, a csontokat, a hajat és a bőrt. Cukorbetegeknek, fogyókúrázóknak, betegségből lábadozóknak, máj-, vese-, és húgyhólyaggyulladásban szenvedőknek különösen javasolható a megfelelő étrend összeállításához.

  Oldja a mérgeket, így segít a kiürítésükben, alkalmas szer a koleszterinszint fékentartására. Hólyag, vese és májgyulladásban szenvedőknek ajánlott. Lábadozóknak roboráló szer, erősítő, gyermekeknek a rostos Eper natúrlé kiváló ital. Vértisztító, baktériumölő, E és C vitaminban dús. Magas vérnyomás ellen fogyasztása ajánlott, daganatos betegségekre is roboráló.

  A földieper gazdag forrás az antioxidáns vegyületeknek, melyek képesek arra, hogy a szervezetet a keletkező és a sejteket károsító szabad gyökök hatásaitól megvédjék. A vizsgálatok szerint a földieper a legerősebb antioxidáns gyümölcsök közé tartozik. A gyümölcs képes fokozni a szervezetben az A-vitamin elő-anyagának, a karotinnak a vérszintjét.
  A földieperben bőségesen találhatunk rákellenes hatóanyagokat, amit a vizsgálatok is bizonyítanak. Kimutatták, hogy a földieperből nyert kivonat gátolja a máj-tumor sejtjeinek növekedését. Hasznos lehet a prosztata daganatok megelőzésében és kezelésében is.

  Bár a földieper nem tartozik a legtöbb vasat tartalmazó gyümölcsök közé, mégis jelentősége van a vaspótló kezelésekben. Klinikai vizsgálatok igazolják, hogy a földieper levének fogyasztása segíti a vas felszívódását rizstartalmú ételekből. Ez a hatás feltételezhetően a benne található citromsavnak, valamint a C-vitaminnak köszönhető.

  Allergiára hajlamos gyermekeknél és felnőtteknél túlérzékenységi reakciót válthat ki!

  Kiszerelés

  3L, 5L

  Csomagolás

  csak zacskó, doboz

  3 reviews for Eper natúrlé

  1. 5 out of 5

   (verified owner) – :

   Ez a kedvencem. Viszont 5l-es kiszerelésben szívesebben venném meg, ha elérhető lenne.

  2. 5 out of 5

   :

   A gyerekek kedvence, a nyár hangulatát idézi!

  3. out of 5

   (verified owner) – :

   A gyerekek nagyon szeretik. Az 5 l-es kiszerelésnek mi is nagyon örülnénk.

  Add a review

 • Termékek keresése

  Kosár

  Legjobbra értékelt termékek