• Bodza natúrlé

  A feketebodza hatását a népi gyógyászat régóta ismerik. Gazdag C-vitamin tartalma duplája a citrus féléknek. Tartalmaz A, B vitamint, folsavat, pantoténsavat, ásványi anyagokat és mikroelemeket. Bővelkedik vasban, K-ban, Ca-ban, Mg-ban. Foszfort, valamint illóolaj is van benne. Gyümölcse nagyon jó izzasztó, vértisztító, serkentőszer és kiválóan gyógyítja a reumatikus megbetegedéseket. Az egyik legbecsesebb tulajdonsága a szerves sav tartalma, amely mindkét féle bodzatermésben megtalálható, s rendkívül jó hatású a szervezetre. Vértisztító, és a flavonoidokat tartalmazó tulajdonsága következtében antioxidánsnak számít.

  Gyógyító ereje a hatóanyagok összességében rejlik, ennek tulajdonítható általános immunműködést serkentő és ellenálló-képességet fokozó hatása. Kimutatták, hogy fogyasztásával növekedett bizonyos citokinek* (gyulladások leküzdésében szerepet játszó fehérjék) mennyisége, ill. jelentősen megnőtt a TNF (tumor nekrózis faktor – a rákos sejtek elpusztításában szerepet játszó fehérje) koncentrációja is.

  Neuralgiás fájdalmakra (különböző ideggyulladások) is bizonyítottan igen kedvező hatást fejt ki. Lelki válság vagy túl sok stressz, vagy fronthatások esetén a bodzabogyó segít normalizálni a keringést, és hozzájárul a panaszok enyhüléséhez.

  A bodzabogyó hatékonynak bizonyult számos influenza vírus törzzsel szemben, mind a laboratóriumi, mind a klinikai vizsgálatok során.

  Weight 5 kg
  Kiszerelés

  3L, 5L

  Csomagolás

  csak zacskó, doboz

  3 reviews for Bodza natúrlé

  1. 5 out of 5

   (verified owner) – :

   Ha lehetne, 6 csillagot adnék, de 5-ös a maximum. Ez a bodzalé a legfinomabb, amit kóstoltam. Kipróbáltam már más gyártók termékeit is, de ez az egyetlen, ami igazán ízlett. Ez az ivólé minden egyes alkalommal bekerül a kosaramba, amikor itt vásárolok (már 5 éve rendszeresen)! Remélem, hogy még sokáig ugyanilyen minőségben fogják forgalmazni!

  2. 5 out of 5

   :

   Egy kicsit féltem az ízétől, de kellemesen csalódtam, mert nagyon finom és édes, és a legjobb, hogy mindig feltölt energiával!

  3. 5 out of 5

   (verified owner) – :

   A gyerekek kedvence, nem maradhat ki a kosárból.

  Add a review

 • Termékek keresése

  Kosár

  Legjobbra értékelt termékek