• Birsalma natúrlé

  A birsnek van az összes gyümölcs közül a legmagasabb pektin tartalma. A pektin az emésztőrendszer segítője, mivel védőréteggel vonja be a bélfalakat, amivel egyrészt megvédi azt, másrészt helyreállítja annak megfelelő működését.

  Hasmenés és szorulás esetén egyaránt hatékonyan működik. Minden olyan betegség ellen hasznos, amit baktériumok okoznak, mint például a hasmenésjárvány, a gyomorfekély, vagy egyéb gyulladásfajták. Mindez annak köszönhető, hogy a birsalma olyan kiváló baktériumölő, hogy a középkorban a kolera gyógyítására is használták.

  Emellett óriási előnye még, hogy rendben tartja a vér koleszterin szintjét, kiváló antioxidáns hatású. Érdekessége, hogy nem a hagyományos módon tartalmazza az antioxidánsokat, hanem annak élőanyaga található meg benne. Ráadásul ez az anyag nem vész el a hőkezelés folyamán.

  A birsalma nagyon elismert szerepet játszott a népgyógyászatban is. Jó eredménnyel alkalmazták gyulladások, reumatikus fájdalmak esetén, vagy akár menstruációs panaszok enyhítésére is. Mivel összehúzó hatással is rendelkezik, ezért akár égési sebek külső ellátására is alkalmas volt.

  Elterjedt volt mint erős köhögés, vagy magas láz ellen alkalmazható szerként is. Napjainkban népszerűsége visszaesett, pedig feldolgozott adalékanyagait a mai napig sikeresen használják táplálékkiegészítőkben, vagy egészségmegőrzést támogató készítményekben.

  Bőrnyugtató és frissítő hatása miatt kiváló arckezelő. Kiszáradt, kisebesedett arcra és dekoltázsra tegyük a birsalma kifacsart levét. Összehúzza a pórusokat, enyhíti a gyulladásokat és látványosan felfrissíti a bőrt, ezáltal fiatalabb hatást kelt.

  A birs leve hidratálja és táplálja a bőrt, ráncok enyhítésére, valamint a szem alatti ödémás bőr szépítésére kiválóan alkalmas.

  Kiszerelés

  3L, 5L

  Csomagolás

  csak zacskó, doboz

  1 review for Birsalma natúrlé

  1. out of 5

   (verified owner) – :

   Az összes gyümölcslevüket imádjuk. Most először rendelek a birsalmából. Bízom benne, hogy ez is olyan finom, mint a többi féle. Amint lesz tapasztalatom, leírom.

  Add a review

 • Termékek keresése

  Kosár

  Legjobbra értékelt termékek